Kunststof kozijnen

anjeliersstraat

Op de Grasweg in Amsterdam Noord hebben wij de fabriek KRI waar wij zelfstandig kunststof kozijnen produceren. Ook hebben wij een montageploeg welke deze kozijnen vakkundig plaatst. Doordat we het gehele proces in eigen hand hebben kunnen wij de standaard producten in korte tijd leveren en plaatsen. Ook is het mogelijk alleen de kozijnen bij ons te bestellen en deze zelf of door derden te laten plaatsen. Bij standaard producten is levering binnen zeven werkdagen mogelijk.

frans balkon

Veel voorkomende werkzaamheden die wij op dit gebied uitvoeren zijn:

Er zijn talrijke variaties van kunststof ramen, zo zijn er draai/kiep ramen, stolpramen, schuiframen en ga zo maar door. U kunt een keuze maken uit roedeverdeling met kleinere of grotere glasvlakken, isolerende beglazing, beslag, verschillende kleuren, maten en motieven. Ook is het mogelijk de kozijnen te voorzien van folie in kleur met houtnerf zodat het materiaal nauwelijks van hout te onderscheiden is. Kortom u kunt geheel naar uw eigen smaak bepalen wat voor soort ramen u in uw woning zou willen.

werengouwwerengouw

Grote voordelen van het materiaal kunststof zijn dat het onderhoudsarm is aan de binnen en buitenzijde wat het extreem geschikt maat voor huurwoningen, lange levensduur, inbraakwerend en een goede warmte-isolatie en daarmee energiebesparend. De ramen en deuren zijn voorzien van veilige glaslijsten en hebben rondom een doeltreffende dubbele afdichting, grote profielkamers met metalen versteviging en voorkamers voor optimale warmte-isolatie.

Wij werken met één van de grootste leveranciers van Europa die ervoor zorgt dat alle onderdelen in hun onderzoekscentrum wordt getest op allerlei omstandigheden.


Contactgegevens

Mochten wij met het bovenstaande uw interesse hebben gewekt dan kunt u hierover contact opnemen met B. de Ruiter

Openingstijden
8.00 tot 15.30
 
Telefoon
020-6344942
Fax
020-6324891
Postadres/werkplaats
Grasweg 41 Z1;  1031 HW Amsterdam
E-mail
info@jlvanhouwelingen.nl